Pentru că caravana vaccinării în mașină, din 9 și 10 mai s-a bucurat de succes, vaccinându-se, astfel, peste 900 de persoane, vineri între orele 14.00 -18.00, sâmbătă și duminică în intervalul orar 10.00  18.00, centrul drive-through se redeschide, în aceeași locație.

Se vor respecta aceleași condiții: tot din mașină, doar cu buletinul, iar serul utilizat pentru vaccinare este Pfizer. Se pot vaccina nu doar cetățenii județului Bacău, ci și persoanele aflate în trecere. Cei care au primit sau primesc acum, în cadrul acestei caravane, prima doză de vaccin, vor putea face rapelul (a doua doză) în orice centru de vaccinare din județ sau din țară, în baza adeverinței de vaccinare pe care o primesc.

Intrarea la această caravană drive-through se face din Calea Dr. Alexandru Șafran, de la barieră, unde există și un punct de informare privind vaccinarea, serul administrat, eventualele reacții adverse. Urmează apoi zona de triaj, unde fiecare băcăuan este consultat de un medic, i se ia temperatura, se măsoară tensiunea arterială și pulsul, și se completează formularele de vaccinare (ATENȚIE!!! chestionarul de triaj poate fi completat anterior prezentării la vaccinare. Documentul poate fi accesat pe site-ul Prefecturii Bacău, la rubrica informații de interes public.). Tot din mașină, ulterior fiecare intră în zona de vaccinare, pe două fluxuri, iar apoi este direcționat spre zona de supraveghere, unde se stă 15 minute pentru monitorizare post-vaccinare. Conducătorii auto sunt rugați să urmeze indicațiile agenților de poliție de la Inspectoaratul de Poliție Județean Bacău și de la Poliția Locală Bacău care sunt prezenți în zonă pe durata celor două zile, pentru asigurarea unui trafic fluid.