Deputatul PNL Mircea Fechet a scris într-o postare pe Facebook despre un depozit necontrolat de deșeuri menajere.

,,Garda de Mediu s-a autosesizat și au publicat imaginile revoltătoare de mai jos. Cum o vale plină de verdeață poate ajunge un depozit necontrolat de deșeuri ar trebui să ne spună doamna primar PSD Irina Argatu.
Sesizăm că, întâmplător sau nu, în localități conduse de primari PSD apar tot mai multe astfel de situații periculoase pentru sănătatea oamenilor și pentru mediul înconjurător.
În județul nostru s-au investit peste 183 de milioane de lei într-un sistem de management integrat al deșeurilor, printr-o finanțare europeană. În calitate de fost director adjunct la Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Salubrizare Bacău, am participat la implementarea proiectului, prin care am creat un sistem durabil de gestionare al deșeurilor cu reducerea impactului asupra mediului în județul nostru.
Nu se poate ca în 2021 să vedem astfel de depozite necontrolate. Solicit autorităților locale să ia de îndată măsuri pentru ca astfel de situații să fie corectate și să nu se mai repete.”, a scris deputatul.
Sursa foto: captura ecran