În această dimineață s-a reluat circulația pe drumul județean 116, drum ce face legătura între Târgu Ocna și Oituz prin comuna Pârgărești.

Din cauza ploilor căzute din abundență în urmă cu aproximativ o săptămână, o bucată din drum, la km 23+624, în satul Bahna s-a surpat.

„Atunci am intervenit imediat cu ce am reușit să mobilizăm în plan local. Am apelat imediat la Direcția de Drumuri Județene și chiar la conducerea Consiliului Județean Bacău. S-a acționat destul de repede. Compania care întreține drumurile județene a dat din nou dovadă de profesionalism. În 5 zile lucrările au fost finalizate”, ne-a declarat primarul din comuna Pârgărești Marius Gheorghiță.

Între Târgu Ocna și Oituz, în perioada în care s-a lucrat la DJ 116, circulația s-a desfășurat totuși pe o rută ocolitoare amenajată de urgență de Primăria din localitate.

Circulația s-a reluat astăzi cu o nouă limitare a tonajului. Dacă până la surparea șoselei în zona satului Bahna exista o restricție valabilă pentru mașinile cu tonaj maxim de 40t, acum limita a fost coborâtă la 7,5 tone.