ONG-ul Narada a lansat o platformă gratuită menită să ajute până la 100.000 de elevi să recupereze materia pierdută în pandemie, a fost lansată luni.

 

Astfel, elevii din orice colț al țării se pot înscrie pe platformă, participa la cursuri și realiza teste pentru ca materia pierdută în pandemie să fie recuperată până la începutul noului an școlar.

La realizarea platformei,Naradix au lucrat peste 40 de profesori și 80 de voluntari și a presupus digitalizarea curriculum-ului școlar pentru clasele 0 – 8, la materiile (română, matematică, istorie şi geografie).

“Copiii pot fi înregistrați pe platformă atât de profesori, cât și de părinți. Vor descoperi o modalitate atractivă și modernă de învățare care permite accesarea în orice moment e nevoie – pentru studierea unor materiale sau lămuriri suplimentare din partea profesorilor. Nu în ultimul rând, Naradix premiază performanța.

Elevii cu cele mai bune rezultate vor vedea rodul muncii lor concretizat în premii: cărți, mingi, biciclete, console etc. Platforma lansată de Narada este însă o facilitate și pentru profesori, care vor putea face schimb de experiență cu alte cadre didactice prin intermediul webinariilor găzduite de Naradix”, se arată într-un comunicat remis Știrile PRO TV.

Sursa foto: stirileprotv.ro