Sâmbătă, 28 august, Teatrul Elisabeta din București vine la Teatrul de Vară „Radu Beligan” Bacău cu o comedie în premieră: „Dezbracă-te, vreau să-ți vorbesc!” Spectacolul s-a bucurat de un adevărat succes, jucându-se de la premieră și până în prezent doar cu casa închisă, atât în București, cât și în numeroase orașe din țară.

Comedia îi aduce împreună pe aceeași scenă pe îndrăgiții Alexandra Velniciuc, Tania Popa, Andreas Petrescu, Marius Gîlea, Irina Noapteș și Marcelo Cobzariu. „Dezbracă-te, vreau să-ți vorbesc!” este un spectacol în regia lui Șerban Puiu, unul dintre cei mai cunoscuți regizori de comedie din țară, și s-a bucurat de un record impresionant: biletele la premieră s-au epuizat în doar câteva ore!

Crezând că soția lui, Jacqueline, va fi plecată pe perioada weekendului, Robert, unul dintre protagoniștii piesei, pune la cale un rendez-vous romantic cu amanta lui, Suzanne.

Angajează o bucătăreasă care să le servească cina perfectă și, pentru a avea alibiul perfect, îl invită și pe prietenul său, Bernard. Probleme încep să apară când Jacqueline decide să nu mai plece – se va dovedi că și ea, la rândul ei, trăiește o poveste intensă cu însuși prietenul lui Robert, Bernard. Întorsăturile de situație, schimbările de identitate și încurcăturile par să
nu se mai oprească în această comedie.

„Dezbracă-te, vreau să-ți vorbesc!” este o comedie pe care niciun iubitor de teatru nu ar trebui să o rateze. Sâmbătă, 28 august, de la ora 19:00, va putea fi văzută pe scena Teatrului de Vară „Radu Beligan” Bacău.

Biletele sunt disponibile la Agenția Casei de Cultură, la Agenția Teatrală, dar și online, pe www.TeatrulElisabeta.ro, pe www.Bilet.ro și pe www.SpectacoleFaine.ro