Este sărbătoare în familia colegilor de la Sport Studio.  În pauza meciului FCSB – Universitatea Craiova, Tiberiu Munteanu, a cerut-o în căsătorie pe aleasa inimii sale. Acesta a comandat un banner uriaș care a fost afișat sub ochii a sute de spectatori: “Ioana, vrei să fii soţia mea?”. Ioana a rămas uimită și extrem de măgulită de gestul viitorului ei soț și, evident, a răspuns afirmativ.

A fost momentul în care tot stadionul a aplaudat iniţiativa inedită a fanului. Jucătorii celor două echipe care se încălzeau pe teren s-au oprit câteva momente pentru a urmări cum evoluează cererea în căsătorie.

,,Fiind amândoi fani pasionați ai echipei bucureștene, eu și iubita mea, am fost din nou la un meci de pe teren propriu al echipei preferate după o pauză de mai bine de 2 ani, cu toate că am avut bilete și la partida dintre aceleași echipe, anul trecut, pe 8 martie, meci terminat tot în favoarea roș-albaștrilor și tot cu 4:1. 
Planul pentru această surpriză era făcut încă de atunci, însă chiar în ziua respectivă s-a luat o decizie pripită și total neașteptată, de a se închide stadioanele pentru spectatori. 
Am așteptat mai bine de un an și patru luni și cu toate că inclusiv ieri am avut parte de niște piedici puse din partea clubului, într-un final s-a întâmplat! Am cerut-o de soție, iar ea a spus DA. 
Mulțumesc tuturor pentru ajutorul dat, băieților din tribună pe care nu-i cunoșteam și au afișat bannerul, Peluzei Nord, domnului Gigi Becali și nu în ultimul rând, prietenilor apropiați care au făcut să fie posibilă această surpriză!”, a declarat Tiberiu Munteanu.

Sursa foto/video: facebook.com