Un nou proiect marca Lions Club Bacau Moldova a avut loc in ultima perioada pentru un grup de copii din Bacau. Intitulat EGO UP, proiectul a fost dedicat unui grup mixt de copii, dintre care majoritatea cu parintii plecati in strainatate, ramasi acasa in grija rudelor. Totodata, a fost amenajata curtea Scolii Nr.10 chiar de grupul de copii, care au plantat florile si au decorat cum au gandit ei locul, prin proiect fiind oferite scolii banci, balansoare, mese si alte obiecte utile pentru curtea scolii.

‘’Am gandit acest proiect cu scopul de a veni in sprijinul copiilor care nu mai au parintii tot timpul langa ei. Am ales sa intervenim prin intermediul scolii, deoarece e locul in care acestia se dezvolta cel mai mult. Au fost cateva zile pline de activitati pe care copiii le-au iubit, s-au cunoscut mai bine prin intermediul activitatilor la care au participat si sunt sigur ca de acum inainte vor sti sa isi gestioneze mai bine emotiile, gratie echipei de psihologi implicati in proiectul EGO UP.’’ – Ovidiu Marchis, Presedinte Lions Club Bacau Moldova

Proiectul EGO UP este finantat prin Fondul Pentru un Viitor Mai Bun In Comunitati, de Lidl Romania, sustinut de Federatia Fundatiilor Comunitare din Romania si implementat la nivel local de Fundatia Comunitrara Bacau.