“Centrul Daniel” Bacau organizeaza in data de  17 si 18 septembrie 2021 (vineri si sâmbata) cea de a IX-a editie a Festivalului de Muzica Usoara pentru Copii si Tineri „STEA Printre Stele”.

Evenimentul se va desfasura la Teatrul de Vara “RADU BELIGAN”, sala fiind pusa la dispozitie de catre   Municipiul Bacău si Consiliul Local Bacau  in cadrul proiectului de parteneriat/asociere.

Scopul organizarii acestui eveniment de promovare tip festival a pornit inca din anul 2012, din dorinta de a schimba perceptia legata de persoana cu dizabilitati.

Evenimentul este organizat intr-o maniera integrativa şi participativă la viaţa socio – culturală a comunităţii din care fac parte, tocmai pentru a demonstra ca handicapul nu trebuie sa conduca la izolare, nu trebuie sa ingradeasca accesul la viata culturala, nu trebuie sa afecteze viata copilului/tanarului cu dizabilitati, deoarece toti copiii merita o sansa de a se autovaloriza, indiferent de existenta talentului sau handicapului, si pot fi educati astfel incat, impreuna, sa construiasca o lume mai buna.

Juriul acestei editii de festival va fi compus din artisti consacrati precum

Mihai Alexandru – chitarist, solist vocal, producator  si compozitor, membru al Uniunii Compozitorilor si Muzicologilor din Romania – presedintele juriului;

Luminita Anghel  – interpret de muzica usoara;

Tudor Turcu – câștigătorul “X Factor” in 2012;

George Vanvu – profesor, compozitor si coordonator musical al studioului Radio Iaşi, realizator „Pro Musica” şi „Hiturile Radio Iași”,

Bogdan Dragomir – muzician si realizator emisiuni la Radio Romania Regional, membru al Uniunii Nationale a Artistilor din Romania si al Uniunii Ziaristilor Profesionisti din România,

Ovidiu Iordache – compozitor,

Claudiu Bulete  – compozitor – manager CB Media si compozitorul imnului festivalului

Marcel Iorga – unul dintre cei mai bine titrati compozitori din zona Moldovei, orchestrator, instrumentist

Si-au anuntat participarea la festival 134 copii din toata tara, acestia concurând pe 10 categorii de vârsta si categoria grupuri.

Spectacolul Galei de Premiere va avea loc la “Teatrul de Vara Radu Beligan”,  sâmbata, 18 noiembrie  2021, incepand cu  orele 16.00 si va cuprinde recitalurile artistilor:  Luminita Anghel, Robert Toma, Tudor Turcu , Alessia Popa si Rianna.

Mentionam ca pe durata intregului eveniment, intrarea va fi libera.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!