Zona intersecției de la Narcisa intră astăzi în programul de reabilitare a infrastructurii rutiere, care presupune turnarea unui nou covor asfaltic.

Temperaturile scăzute din timpul nopții fac imposibilă continuarea programului de reparații ale principalelor artere rutiere din municipiul Bacău, după lăsarea serii.

Lucrările se vor efectua pe tronsoane. Circulația se va desfășura pe ambele sensuri de mers, iar poliția va asigura dirijarea acesteia, pentru fluidizarea
traficului. Investiția este finanțată de primăria Bacău, din fonduri proprii, și este executată de Societatea de Servicii Publice Municipale (S.S.P.M.).

,,Deoarece zona Narcisa este una dintre cele mai aglomerate din municipiul Bacău, este posibilă apariția unui disconfort, pentru care ne cerem scuze de la toți participanții la trafic, pe care îi rugăm să înțeleagă că asfaltarea acestei zone este o prioritate.

Voi monitoriza lucrările, astfel încât acestea să fie efectuate în cel mai scurt timp, dar și cu respectarea tuturor normelor de calitate.”, declară Liviu Miroșeanu.