Doar unul dintre cei şapte copii transportaţi la spital în urma accidentului produs, joi, pe E 85, la Nicolae Bălcescu, a rămas internat, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Bacău, doctorul Mirela Romaneţ.

„Acesta prezintă o plagă subcutanată. Ceilalţi şase copii au avut contuzii minore şi au fost externaţi”, a spus Mirela Romaneţ.

„În urma accidentului a rezultat o persoană încarcerată în autoturism, un bărbat în vârstă de 39 de ani. A fost extrasă conştientă din autoturism de către forţele de intervenţie şi a fost predată echipajului SMURD în vederea transportului la spital. În accident au fost implicate un autoturism în care se afla o persoană – cea încarcerată – şi un microbuz în care se aflau 16 persoane (3 adulţi şi 13 minori), din care 7 minori au fost transportaţi la spital cu ambulanţele SAJ, cu contuzii minore”, precizau reprezentanţi ai ISU Bacău.

Poliţiştii rutieri efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal de vătămare corporală din culpă pentru a stabili cauzele şi împrejurările producerii accidentului.