Un poliţist în vârstă de 46 ani, din oraşul Dărmăneşti, s-a sinucis, sâmbătă, cu o armă pe care o deţinea legal, a anunţat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, inspectorul principal Cătălina Păduraru.

Poliţistul se afla în arest la domiciliu, fiind acuzat de fapte de corupţie.

„Ieri, în jurul orei 17,00, IPJ Bacău a fost sesizat prin 112 de către o femeie de 46 de ani, din Dărmăneşti, despre faptul că soţul său ar fi încercat să se sinucidă cu arma de autoapărare pentru care este deţinător legal. La faţa locului s-a deplasat un echipaj SMURD, care a efectuat manevre de resuscitare, însă bărbatul a fost declarat decedat. Din primele verificări efectuate s-a stabilit că bărbatul în cauză era poliţist la Formaţiunea Rutieră din cadrul Poliţiei oraşului Dărmăneşti din anul 2011. La momentul utilizării armei, acesta se afla singur la domiciliu. La data de 18 noiembrie a.c., bărbatul a fost suspendat din funcţie ca urmare a arestării preventive pentru fapte de corupţie, iar din 17 decembrie se afla sub măsura arestului la domiciliu”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău.

Ultima verificare făcută de poliţişti la domiciliul bărbatului a fost sâmbătă, în jurul orei 12:30, a mai spus inspectorul principal Cătălina Păduraru.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz pentru a stabili cu exactitate întreaga situaţie de fapt.