Un bărbat care lovea o femeie şi o ameninţa cu cuţitul în Gara CFR Bacău încercând să o tâlhărească a fost reţinut de poliţişti.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, inspectorul principal Cătălina Păduraru, a declarat că victima are 66 ani şi este din municipiul Bucureşti.

„Poliţiştii Serviciului Judeţean de Poliţie Transporturi Bacău, fiind în exercitarea atribuţiunilor de serviciu în Staţia CFR Bacău, s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, la peronul II, un bărbat lovea cu pumnii o femeie, iar sub ameninţarea cu un cuţit încerca să-i sustragă bagajele pe care le avea asupra sa. Poliţiştii au intervenit prompt şi împreună cu doi martori au imobilizat agresorul, iar în urma legitimării au stabilit că este vorba despre un bărbat de 52 de ani, din comuna Dămieneşti. Acesta încerca să deposedeze de bagaje, prin violenţă, o femeie de 66 de ani, din Bucureşti”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău.

Poliţiştii l-au reţinut pe bărbat pentru 24 de ore sub acuzaţia de tentativă la tâlhărie calificată, urmând să fie prezentat Parchetului pentru luarea unei măsuri preventive. AGERPRES