CRAB a emis astăzi un comunicat de presă în care a menționat că la aceasta ora echipele SC CRAB SA lucreaza la remedierea defectiunii aparuta pe conducta de transport apa bruta – Valea Uzului – Bacau.

Lucrarile se desfasoara conform graficului si se estimeaza finalizarea lucrarilor astazi, 02.02.2022 in jurul orei 20:00.

Avand in vedere faptul ca ulterior remedierii defectiunii vom demara procedura de umplere a conductei de aductiune, procedura estimata a dura 24 de ore, urmata de procedura de umplere a retelei de distributie, programul de furnizare apa potabila pentru maine, 03 februarie, in municipiul Bacau este:
– 06:00 – 08:00 dimineata
– 18:00 – 20:00 dupa – amiaza.

Avand in vedere programul scurt de furnizare, este posibil ca in zonele mai inalte ale municipiului – Republicii, Miorita, Garii, Energiei, Cornisa, Centru – in timpul programului de furnizare, apa potabila sa nu ajunga la etajele superioare.

Nu vor fi afectati de intreruperea apei potabile consumatorii din Municipiul Bacau alimentati direct din Statia de Pompare Gheraiesti:
– Cartier Gheraiesti
– Cartier ANL Gheraiesti
– Cartier Serbanesti
– Cartier Izvoare
– Zona Stefan cel Mare (nr. pare – partea cu Arena Mall)
– Milcov (zona pompieri).

Ieri, 1 februarie 2022, primarul Lucian Daniel Stanciu Viziteu a susținut o conferință de presă în care a vorbit despre criza apei din Bacău. Conferința poate fi urmărită mai jos