Conducerea S.C. C.R.A.B S.A trebuie să ofere explicații pentru lipsa de funcționalitate a Rezervei de Apă a orașului, deși a preluat această investiție, încă din cursul anului trecut, a declarat  Liviu Miroșeanu, viceprimarul municipiului Bacău.

,,Scuzele nu mai mulțumesc pe nimeni, iar ultima avarie la rețeaua de alimentare cu apă a cauzat încă un disconfort major în întregul  oraș.

Deoarece Consiliul Local al municpiului Bacău este acționar majoritar al S.C. C.R.A.B. S.A., am înaintat în cursul zilei de vineri, 4 februarie, o scrisoare conducerii societății, prin care o invit luni, 7 februarie 2022, în ședința de Consiliu Local Bacău, pentru a prezenta cauzele care au făcut ca rezerva de apă să nu suplinească, fie și parțial, necesarul de apă al orașului, în cazul avariei survenite pe conducta de aducțiune de la Valea Uzului. De asemenea, așteptăm un plan de măsuri măsuri concrete, pentru ca asemenea situații să nu se mai repete.

Dacă acest plan nu există, dacă nu se întrevăd soluții viabile, atunci solicităm demisia conducerii S.C. C.R.A.B. S.A, care să lase locul unor persoane competente. Nu mai putem continua cu pasatul răspunderii, cu tergiversările, cu lipsa de implicare. Băcăuanii nu mai au răbdare și nu  mai tolerează așa ceva!”, se arată în comunicatul de presă emis de viceprimarul Liviu Miroșeanu.