În acest weekend, la Central Plaza Bacău (lângă Sala Sporturilor) se desfășoară Târgul de nunți.  Acesta îşi propune, de la an la an, să fie mai bogat în oferte, expozanţi şi surprize pentru vizitatori. Evenimentul aduce un număr impresionant de oferte speciale pentru o nuntă de vis.

Tot aici puteți găsi modele noi de verighete și accesorii, decoruri impecabile oferite de organizatorii de evenimente, fotografi și cabine foto, Dj, invitații de nuntă, mărturii, torturi de mireasă, candy bar, limuzine, corturi și renumite case de vinuri (Cricova, Rădăcini, Bohotin, Panciu, Domeniile Jariștea).

La ediția din acest an va fi prezent și Augustin Magicinaul, cunoscut pentru spectacolele sale de magie și iluzionism.

Doritorii pot contracta pe loc servicii esenţiale pentru ziua cea mare, chiar şi cu discount-uri considerabile,  pot proba rochia de mireasă şi ţinuta pentru ceremonie, pentru a vedea ce stil li se potriveşte.

,,Ne propunem, de la an la an, să facem astfel încât evenimentul să fie mai bogat în oferte, expozanți și suprize pentru vizitatori. Iar anul acesta, 2022, simt că va fi anul evenimentelor fericite.’‘, a declarat organizatoarea evenimentului, Mirela Nănescu.

Program de vizitare: 

Vineri 12.00 – 18.30
Sambătă 10.00 – 18.30
Duminică 10.00 – 16.00