În urma unui dialog profesionist și constructiv cu echipa Transport Public SA, s-a decis închiderea amiabilă a litigiului dintre societate și municipalitate.

,,Prin renunțarea Societății la procesul cu Municipalitatea, vom putea contracta mai repede fondurile europene pentru o noua flotă auto!

Salut astăzi decizia matură a Transport Public SA, în sprijinul băcăuanilor.

Pentru mine asta demonstrează pe de o parte încrederea în bunele intenții ale aparatului administrativ, iar pe de altă parte încrederea în procedura concurențială transparentă care va urma în conformitate cu Regulamentul European!

Se confirmă încă o dată faptul că atunci când părțile înțeleg că e nevoie de o schimbare starea conflictuală dispare, iar lucrurile evoluează în direcția bună mult mai rapid!

Conform hotărârii de consiliu local, Transport Public va asigura continuitatea serviciului de transport în comun, iar noi vom putea începe modernizarea sistemului mai repede decât dacă am fi așteptat ani de zile o decizie a instanței.

Și nu ne limităm doar la transportul public în municipiul reședința ci la întreaga zona metropolitană.”, declară primarul Lucian Daniel Stanciu Viziteu.