Ca parte a efortului de recrutare a însoțitorilor de zbor, compania aeriană  Wizz Air va găzdui o serie de evenimente pe parcursul următoarelor două luni. Acestea vor avea loc în Bacău, Cluj-Napoca, Iași, Timișoara și Craiova, oferind însoțitorilor de zbor aspiranți șansa de a descoperi mai multe despre Wizz Air și de a aplica în aceeași zi pentru o poziție vacantă în echipa companiei aeriene. Astfel, candidații sunt așteptați să sosească prompt la ora 9:00, cu un CV actualizat, și să fie pregătiți de o zi plină cu activități, inclusiv o prezentare personală, jocuri de rol situaționale, exerciții de grup și un interviu individual.

Wizz Air încurajează înscrierile însoțitorilor de zbor experimentați, precum și pe cele ale doritorilor fără experiență. Însoțitorii de zbor ce se alătură echipei Wizz Air se pot aștepta la salarii competitive în cadrul uneia dintre companiile aeriene cu cea mai rapidă creștere din Europa, instruirea specifică unui lider în industrie, oferirea unui salariu în timpul perioadei inițiale de instruire, uniformă gratuită, bilete nelimitate pentru angajați, un număr de bilete gratuite și reduceri pentru prieteni și familie, dar și un program lunar de lucru anunțat în fiecare lună. Însoțitorii de zbor vor lucra într-un mediu prietenos și multicultural, având acces la o varietate de oportunități interesante de a progresa în carieră în cadrul Wizz Air, care este prezentă acum în peste 50 de țări.

În același timp, Wizz Air recrutează noi piloți, care vor avea oportunitatea de a opera flota modernă, nouă și sustenabilă a companiei aeriene, formată din aeronave Airbus A320 și A321 și aflată în continuă creștere. Compania aeriană întâmpină înscrierile venite din partea comandanților și prim-ofițerilor experimentați, precum și din partea celor fără nicio experiență de zbor. Candidații interesați pot aplica online aici.

URMĂTOARELE ZILE DE EVENIMENTE WIZZ AIR DESTINATE RECRUTĂRII

DATA LOCAȚIE
11 februarie 2022 Hotel Timișoara, Strada Mărășești 1-3, Timișoara
12 februarie 2022 Hotel International, Strada Palat 5A, Iași
17 februarie 2022 Hotel Dumbrava Business Resort, Strada Dumbrava Roșie 2, Bacău

18 februarie 2022 Confort Hotel, Calea Turzii 48, Cluj-Napoca
25 februarie 2022 Hotel International, Strada Palat 5A, Iași
8 martie 2022 Hotel International, Strada Palat 5A, Iași
11 martie 2022 Hotel Confort, Calea Turzii 48, Cluj-Napoca
17 martie 2022 Hotel International, Strada Palat 5A, Iași
17 martie 2022 Hotel Dumbrava Business Resort, Strada Dumbrava Roșie 2, Bacău

18 martie 2022 Hotel Timișoara, Strada Mărășești 1-3, Timișoara
24 martie 2022 Hotel Rexton, Strada Carol I 49, Craiova