La data de 04 aprilie a.c., poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Bacău, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău, au desfășurat o percheziţie domiciliară, la imobilul unor persoane bănuite de comiterea infracţiunii de proxenetism.

Din cercetări a reieșit că, în perioada ianuarie – martie a.c., două tinere, de 20 și 21 de ani, ar fi desfăşurat activităţi de prostituţie, ajutate de trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 28 şi 63 de ani care ar fi înlesnit practicarea prostituţiei, obținând sume consistente de bani. Poliţiştii de investigații criminale din cadrul Poliției mun.Bacău, cu sprijinul luptătorilor pentru acțiuni speciale au efectuat o percheziţie domiciliară pe raza municipiului Bacău, unde au găsit şi ridicat în vederea confiscării mai multe telefoane mobile.

3 persoane au fost conduse la sediul Poliţiei municipiului Bacău pentru audieri, iar, în urma administrării probatoriului, acestea au fost reținute de poliţişti pentru 24 de ore.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Brigăzii Operaţiuni Speciale Bacău.