Inspectoratul de Jandarmi Județean Bacău desfășoară activități de recrutare a candidaților în vederea participării la concursurile de admitere organizate în anul 2022 la 12 instituții de învățământ din structura Ministerului Apărării Naționale și care pregătesc personal pentru nevoile Ministerului Afacerilor Interne.

Cei interesați se pot înscrie pentru a candida pe cele 130 de locuri disponibile pentru învățământul superior (ofițeri) – studii universitare de licență, învățământ cu frecvență sau pe cele 65 de locuri în învățământul postliceal (maiștri militari) – învățământ cu frecvență, durata studiilor 2 ani.

Înscrierea candidaţilor se face până la data de 20 mai 2022, de luni până vineri, între orele 09.00 – 15.00, la sediul inspectoratului din municipiul Bacău, str. Constantin Musat, nr. 4.

Toate informațiile necesare candidaților privind înscrierea pe locurile alocate fiecarei instituții de învățământ militar/ specialitățile militare, condițiile legale, criteriile specifice, desfășurarea probelor de concurs și documentele necesare sunt postate pe site-ul inspectoratului  – www.jandarmeriabacau.ro ,  secțiunea Carieră- Admitere- ,,ANUNȚ privind activitatea de recrutare a candidaţilor în vederea participării la concursurile de admitere organizate în anul 2022 la instituțiile de învățământ din structura Ministerului Apărării Naționale și care pregătesc personal pentru nevoile Ministerului Afacerilor Interne”.

Recomandăm celor interesați să citească cu atenție anunțul de concurs, iar în cazul în care au nelămuriri să apeleze numărul de telefon 0234/543131 (interior 24537).