Plutonierul adjutant Gherasimescu Cristian și  plutonierul adjutant șef Munteanu Florin Laurențiu, care au participat la salvarea ursulețului  Norocel au fost recompensați în această dimineață de conducerea inspectoratului.

Inspectorul șef, colonelul Babiș Adrian le-a acordat celor doi câte o  diplomă de merit pentru profesionalismul, implicarea și, nu în ultimul rând, pentru omenia de care au dat dovadă.

Plutonierul adjutant Gherasimescu Cristian este angajat al Inspectoratului de Jandarmi Județean Bacău de 23 de ani. Tatăl unui băiețel de 13 ani, de-a lungul carierei a participat la foarte multe misiuni, a ajutat foarte mulți oameni afectați de inundațiile din anii 2005 și 2008 din județul Bacău și consideră că riscurile meseriei de jandarm sunt atenuate de satisfacția  de a vedea semenii în siguranță.

Acesta spune că nimic nu este imposibil, doar că este nevoie de multă ambiție și perseverență pentru a-ți îndeplini misiunile încredințate.

Cel de-al doilea membru al echipajului, plutonierul adjutant șef  Munteanu Florin Laurențiu, este cel care mai bine de două ore l-a ținut în brațe pe Norocel,  pentru că în felul acesta ursulețul se simțea în siguranță și stătea liniștit.

Munteanu Florin este tatăl a doi copii, imbină perfect meseria de jandarm cu pasiunile sale, ciclismul, pescuitul și este un bun familist. Acesta ne-a relatat :” Sunt foarte implicat în activitatea profesională, însă după orele de program mă dedic familiei mele, ciclismului și pescuitului, care îmi ” încarcă bateriile”, astfel reușind  să fiu mereu în formă și să fac față oricărei provocări. Lasă faptele să vorbească despre tine! Acest motto are mare însemnătate pentru mine”, a punctat Florin.