Un bărbat, victima unui accident de circulație petrecut aseară pe strada Constanței din municipiul Bacău, a fost salvat din mașina răsturnată în afara carosabilului de un jandarm.

Plutonierul Pletosu Andrei, care se afla în autoturismul personal, se deplasa către locul de muncă și a observat mașina răsturnată. Jandarmul a mers imediat către mașina avariată pentru a acorda ajutor.Acesta a sunat la dispeceratul unității solicitând sprijinul colegilor, totodată fiind alertate și echipajele de salvare, iar apoi a cercetat cu atenție autovehiculul pentru a se asigura că nu există scurgeri de combustibil și l-a incurajat pe bărbatul blocat în autoturismul răsturnat.La scurt timp, a sosit un echipaj de jandarmerie, care împreună cu Andrei l-au scos pe bărbat din masină și i-au acordat primul ajutor.

După extragerea bărbatului, observând că de sub capota autovehicului iese fum, jandarmii au scos bornele bateriei, pentru a preveni izbucnirea unui incendiu. Ulterior, au asistat persoana până la sosirea echipajelor medicale în vederea acordării asistenței medicale de specialitate.