Casa Județeană de Pensii Bacău informează pensionarii și asigurații care au depus cereri de acordare a unui bilet de tratament pentru luna iulie 2022 că începând cu data de marți, 28.06.2022, distribuie biletele de tratament pentru seria IX a anului 2022, cu data de plecare în stațiune cu începere din 13.07.2022.

Casa Județeană de Pensii Bacău a primit pentru această serie bilete de tratament atât în stațiunile în care Casa Națională de Pensii Publice deține baze proprii de tratament, cât și în cele pentru care s-au încheiat contracte de furnizari de servicii, și anume: 1 Mai, Amara, Buziaș, Căciulata, Covasna, Eforie Nord, Felix, Herculane, Lacu Sărat, Moneasa,  Nicolina, Olănești, Pucioasa, Sângeorz, Sărata Monteoru, Slănic Moldova, Târgu Ocna și Vatra Dornei.

Astfel, pentru seria IX a anului 2022, Casa Județeană de Pensii Bacău a primit în vederea distribuirii 149 de bilete de tratament, din care 144 locuri alocate în mod automat pe baza cererilor depuse de către persoanele interesate și 5 locuri disponibile în stațiunile  Buziaș, Moneasa și Sângeorz.

Persoanele aflate pe listele de repartiție sunt invitate să își ridice biletul de tratament în perioada 28 iunie – 6 iulie 2022.

La ridicarea biletului de tratament balnear, titularul acestuia va prezenta biletul de trimitere eliberat de medicul de familie sau medicul specialist.

Persoanele care solicită acordarea unui bilet de tratament în regim de gratuitate în baza certificatului de încadrare în grad de handicap, vor prezenta, alături de certificatul de încadrare în grad de handicap, biletul de trimitere eliberat de către medicul de familie sau medicul specialist și „Programul individual de reabilitare și integrare socială.