Poliţiştii din Bacău au identificat şi chemat la audieri un bărbat în vărstă de 34 de ani care a coborât din maşină la un semafor şi a ameninţat cu un cuţit un grup de motociclişti, scrie Pro Tv.

Unul dintre aceştia a filmat scena şi astfel, evenimentul a ajuns în atenţia anchetatorilor.

Potrivit sursei citate, incidentul a avut loc pe o arteră circulată din Bacău, iar în imagini se observă cum şoferul coboară foarte nervos, ţinând în mână un cuţit. Incidentul s-a terminat rapid şi fără să fie cineva rănit, dar motociclistul ameninţat spune că s-a simţit în pericol.

Motociclist: „Eram vreo patru motociclişti în zona Tic Tac, iar în partea dreaptă se afla persoana care m-a agresat. Ne-am pus în mişcare la culoarea verde şi să ne taie calea, s-a băgat în faţa mea de m-a scos pe contrasens. M-am întors la el să îl întreb ce face. A continuat să meargă după mine şi la următorul semafor a coborât din maşină cu cuţitul în mână.”

Motociclistul ameninţat, un tânăr de 27 de ani, a depus plângere la poliţie. Oamenii legii l-au identificat pe şoferul agresiv care a prezentat şi el o filmare în care susţine că motocicliştii l-au şicanat în trafic. Poliţiştii studiază acum toate dovezile şi încearcă să stabilească cine a greșit.

Cătălina Păduraru, purtător de cuvânt al IPJ Bacău: „La nivelul IPJ s-au demarat verificări cu privire la imaginile apărute în spaţiul public. Au fost identificate două persoane, respectiv un tânăr de 27 de ani şi unul de 34 de ani. Totodată, bărbatul de 34 de ani a fost audiat la sediul Poliţiei Municipiului, iar cercetările continuă în acest caz în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ameninţare.

Anchetatorii confruntă la această oră versiunile celor implicaţi, iar şoferul care a scos cuţitul să ameninţe este cercetat penal şi riscă să ajungă la închisoare