La București a avut loc astăzi, 7 iunie, semnarea primelor contracte finanțate din Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), încheiate între Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, primării și consilii județene.
Bacăul este primul municipiu reședință de județ care a semnat un contract finanțat prin PNRR. Proiectul care a primit astăzi finanțare europeană este ” Renovare integrată a Colegiului Național ”Vasile Alecsandri” – Bacău, în valoare de cca. 6 milioane de euro.
”Suntem printre primii care demarăm un asemenea proiect și mă bucur. Este o investiție în domeniul educației, important pentru administrația noastră. Calitatea excelentă a documentației confirmă faptul că Primăria municipiului Bacău este una dintre cele mai dinamice, eficiente și transparente din România!
Ne implicăm în cadrul Componentei C5 – Valul renovării, pentru încă 3 proiecte care vizează reabilitarea infrastructurii educaționale. Felicit încă o dată echipa noastră, pe Ciprian Piștea, administratorul public al municipiului Bacău, care a demonstrat că suntem printre cei mai buni. Vă asigur că facem administrație pentru băcăuani și derulăm proiecte pentru dezvoltarea comunității locale!”, a declarat Lucian Daniel Stanciu-Viziteu, primarul municipiului Bacău.