Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Bacău, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău, au efectuat 3 percheziţii domiciliare, la imobilele unor persoane bănuite de comiterea infracţiunii de proxenetism.

Din cercetări a reieșit că, în perioada februarie- iunie a.c., mai multe tinere ar fi desfăşurat activităţi de prostituţie, ajutate de trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 38 şi 68 de ani care ar fi înlesnit practicarea prostituţiei în 7 apartamente oferite de aceștia spre închiriere, obținând sume consistente de bani.

Poliţiştii de investigații criminale din cadrul Poliției mun. Bacău au efectuat 3 percheziţii domiciliare pe raza municipiului Bacău, unde au găsit şi ridicat în vederea confiscării mai multe telefoane mobile și diferite documente, parte din ele reprezentând contracte de închiriere.

Trei persoane au fost conduse la sediul Poliţiei municipiului Bacău pentru audieri, iar, în urma administrării probatoriului, acestea au fost reținute de poliţişti pentru 24 de ore.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Brigăzii Operaţiuni Speciale Bacău și Unitatea Teritorială de Analiză a Informațiilor Bacău