În cadrul activităţilor desfăşurate, în weekend-ul trecut, de către poliţiştii rutieri, au fost aplicate 109 sancţiuni contravenţionale și fost reținute 54 de permise de conducere.

În perioada 17-19 iunie a.c., poliţiştii rutieri au acţionat pe drumurile publice din judeţ pentru siguranţa traficului rutier.

Astfel, polițiștii au acționat, cu precădere, pe DN 2- E 85, DN 11 și DN2 G având ca scop combaterea vitezei excesive și a depășirilor neregulamentare.

În cadrul activităţilor desfăşurate, polițiștii rutieri au constatat 5 infracțiuni, au reținut 54 de permise de conducere din care 42 de permise de conducere șoferilor care au încălcat viteza legală admisă pe anumite sectoare de drum și 8 pentru efectuarea de depășiri neregulamentare.

De asemenea, pentru neregulile constatate în trafic, au aplicat 109 contravenții, cu o valoare de 63.220 lei, din care 75 de sancţiuni contravenţionale au fost aplicate pentru abateri de la regimul legal de viteză.

Reamintim că, polițiștii acționează zilnic, pentru monitorizarea traficului rutier și prevenirea accidentelor de circulație și le recomandă tuturor conducătorilor auto să manifeste prudenţă şi să adapteze permanent viteza de rulare la condiţiile de drum şi de trafic.

Informații actualizate despre situația traficului găsiți pe site-ul oficial al Poliției Române, la secțiunea Infotrafic.