Aeroportul Bacău a ajuns pe locul 7 al terminalelor din țară, în cădere liberă față de începutul anului, când era pe locul 5, anunță deputatul Mircea Fechet. Potrivit Asociației Aeroporturilor din Romania,  aeroportul Bacău a ajuns să fie AL TREILEA ca trafic DIN MOLDOVA, după Iași și chiar Suceava.

„Aeroportul Bacău este totuși locul 1 într-un top. Topul salariilor managerului. Oana Chelaru, președinte executiv al Aeroportului din Bacău, este printre cei mai bine plătiți manageri de aeroport din întreaga țară. Salariul său îl depășește chiar și pe cel al omologilor săi din Cluj sau Iași, ajungând la aproximativ 4000 de euro pe lună.

Nu de puține ori președintele PSD al Consiliului Județean a ținut să ne anunțe cât de mulți bani au fost investiți în Aeroport. Și, într-adevăr, Aeroportul Internațional „George Enescu” a primit finanțări de-a lungul anilor, atât de la bugetul de stat, cât și fonduri europene. Consilierii județeni PNL vor solicita clarificări de la directorul Aeroportului despre cum s-a ajuns în situația aceasta, chiar dacă în acest obiectiv au fost investite sume importante de bani”, scrie președintele PNL Bacău pe pagina sa de Facebook.