În urmă cu mai bine de doi ani, a fost lansat și la Bacău Clubul Oamenilor de Afaceri Liberali (C.O.A.L.). Astăzi, C.O.A.L. Bacău are în componența sa antreprenori locali care asigură peste 1.000 de locuri de muncă.

Onoarea de a fi ales președinte al acestui organism, după ce am deținut această funcție ca interimar, este dublată de reponsabilitate. Am candidat la funcția de președinte cu un obiectiv foarte clar: C.O.A.L. Bacău trebuie să devină o voce cât mai puternică a antreprenorilor locali. Vreau ca împreună cu întreaga echipă de conducere a C.O.A.L. să ne facem auziți, vreau ca legile să nu se mai facă pe genunchi, vreau să fim consultați. Asta înseamnă să fii o voce puternică.

În general, oamenii de afaceri sunt pragmatici, nu au obișnuința pierderii timpului. Economia se dezvoltă în jurul sectorului privat. Acesta reprezintă cea mai importantă verigă din economie. Iar oamenii de afaceri trebuie să fie auziți, consultați, întrebați atunci când se creionează pachete legislative la nivel central, ori hotărâri de consiliu, la nivel local.

Activăm sub această titulatură, pentru că PNL este partidul care înțelege cel mai bine importanța sectorului privat. La nivel local am descoperit parteneri de dialog onești și pragmatici, precum Mircea Fechet, președintele organizației județene a PNL, și Liviu Miroșeanu, viceprimar, cel care conduce și municipala băcăuană a PNL.

Plecăm la acest drum încrezători că vom determina factorii decizionali de la nivel central și local să ne considere parteneri și să sprijine prin deciziile lor toate eforturile noastre de dezvoltare a comunității.

Clubul Oamenilor de Afaceri Liberali are filiale în toate județele țării, iar la nivel național este condus de Sebastian Buși.

(comunicat de presă)