Weekend-ul acesta, la Sighetu Marmației, a avut loc o nouă ediție a Școlii Memoriale ,,Gheorghe I. Brătianu”, o școală politică, de o mare însemnătate pentru istoria Tineretului Național Liberal.

„Sloganul ediției: ,,Mințile libere trec dincolo de ziduri” reprezintă și pentru noi, tineretul liberal, un pilon important în formarea carierei noastre politice. Subiect în jurul căruia  s-au axat workshop-urile din cadrul programului din acest weekend.

Organizația Tineretului Liberal Bacău, alături de restul organizațiilor de tineret liberal din țară, a participat la o serie de prezentări și de dezbateri politice, cât și la acțiuni destinate omagierii eroilor care și-au jertfit viața prin asumarea patriotismului și ideologiilor lor.

Pentru noi, tinerii, va rămâne mereu importantă demnitatea de care au dat dovadă disidenții regimului comunist. În memoria lor, pentru generația noastră și a celor viitoare, le datorăm luptă pentru dezvoltarea României, indiferent de obstacole”, ne-a declarat Cosmin Alexandru Iancu, Președinte TNL Bacău.