Membrele PNL Bacău și-au ales sâmbătă noul birou de conducere pentru următorii 4 ani. În urma votului, pentru funcția de președinte a fost realeasă consilierul județean Tina Oana Cristea.

La evenimentul de la Teatrul Municipal „Bacovia”, au participat peste 300 de femei din PNL, alături de colegii din Biroul Politic Județean, precum și invitate din țară.

Președintele PNL Bacău, deputatul Mircea Fechet, a transmis un puternic mesaj de susținere pentru toate femeile care doresc să se implice în viața politică:

„Politica trebuie să înceteze să mai fie considerată un domeniu doar al bărbaților din simplul motiv că politica înseamnă luarea deciziilor care privesc toți cetățenii unei țări. Așa că atât timp cât aceste decizii privesc și femeile, este absolut firesc ca și dumneavoastră să participați activ și cu o reprezentare proporțională la dezbaterea și luarea acestor decizii. Realitatea din zilele noastre este că peste 50% din populația României sunt femei, în timp ce în Parlamentului României femeile reprezintă puțin sub 20% din numărul senatorilor și deputaților. Femeile care fac administrație în județul Bacău dovedesc cu prisosință faptul că sunt cel puțin la fel de performante ca bărbații.”

Președinta Organizației Județene a Femeilor Liberale Bacău a mulțumit celor prezenți în sală pentru vot:

”Mulțumesc colegelor pentru votul de încredere pe care mi l-au acordat astăzi. Cel mai de preț atu al oricărei organizații sunt oamenii. Iar eu am avut și am privilegiul de a fi într-o echipă de doamne de o extraordinară calitate umană și profesională, care pun suflet în tot ceea ce fac și caută soluții pentru a fi de un real ajutor comunităților din care fac parte. Sunt convinsă că prin empatie, solidaritate, corectitudine și implicare vom reuși în toate proiectele pe care ni le-am propus” a declarat Tina Oana Cristea.

Componența noului birou al Organizației Județene a Femeilor Liberale Bacău este: Președinte: Cristea Tina Oana; Prim-Vicepresedinți: Enache Adriana și Pașcu Apăvăloaie Elena;

Vicepreședinți: Urban Violeta, Alăzăroaiei Raluca, Banu Alina Ștefania, Stoica Adriana, Săvoiu Elena, Popoiu Simona, Dobrițoiu Valeria Coca, Daviduță Diana Carina, Ungurașu Ina, Harjanu Elena Simona, Membri: Vlad Ida, Pavel Roxana, Cihodaru Irina Elena, Tudosia Marinela, Farcaș Cecilia, Iordache Ioana, Moraru Dana, Laslău Adela, Prisecaru Elena, Gălățanu Iuliana, Tapinc Anca, Ghivnici Elena;

Președinte Comisia Județeană de Regulament: Jeny Ghioc;

Președinta Curții Județene de Arbitraj: Mitrofan Emilia;

Trezorier: Moraru Camelia.

(comunicat de presă)