„Să nu uităm că 1 km de pistă te poate duce oriunde în lume, în timp ce 1 km de drum/autostradă poate să nu ducă nicăieri. În final, se cuvine să mulțumim cu toții Bunului Dumnezeu pentru că a ferit acest proiect complex de probleme capitale, iar astăzi cele 1000 de lămpi din sistemul de balizaj al pistei iluminează, cu putere, calea dezvoltării județului Bacău!”, declara triumfalist Dragoș Benea în 2020.

Din păcate, „calea dezvoltării județului Bacău” a fost umbrită puternic de incompetența de la vârful conducerii Aeroportului ,,George Enescu”, incompetență a politrucilor pesediști.

Până ce Oana Chelaru nu a bătut și ultimul cui în coșciugul Aeroportului din Bacău, PSD nu s-a îndurat să o retragă din funcție. Astăzi, PSD ne flutură pe sub nas o demisie care vine mult prea târziu și care ar trebui să ne distragă atenția de la dezastrul care a ajuns Aeroportul.

După ce Aeroportul Bacău a scăzut lună de lună în trafic, băcăuanii au mai primit o veste șoc: Wizz Air a închis baza din Bacău! Am semnalat lună de lună că Aeroportul e în cădere liberă. Cu toate astea, președintele PSD Bacău Dragoș Benea și președintele CJ Valentin Ivancea au ales să asiste ca spectatori la dezastrul creat chiar de ei, cei care au pus-o în funcție pe directoare.

Oana Chelaru a primit lună de lună 5.000 de euro din banii băcăuanilor, pentru a îngropa Aeroportul „George Enescu”. Asta înseamnă 300 de mii de lei anual. Ce au de spus Dragoș Benea și Valentin Ivancea despre asta? Nimic, normal! Tot ce veți mai auzi zilele astea de la ei vor fi atacuri mincinoase la adresa mea și a PNL. Dar sunt obișnuit să îi văd activându-se de fiecare dată când vor să își acopere un eșec.

Știți câți bani au venit în Aeroport prin POIM în 2014-2020? Aproximativ 350 de milioane de lei,  fonduri pe care contribuabilii români și europeni le-au achitat pentru ca PSD să-și facă damblalele în mangementul de partid de la Aeroport.

Sute de milioane de lei bani aruncați la gunoi de PSD. Așa arată administrația pesedistă care falimentează de zeci de ani acest județ.

Aeroportul ,,George Enescu” are nevoie măcar în al doisprezecelea ceas de o conducere profesionistă, care să încerce să mai salveze măcar puținul care a mai rămas de salvat, până ce nu se vor muta toate zborurile la Iași sau Suceava. Dar cel mai probabil PSD va aduce o nouă Oana Chelaru, la fel de „competentă” și pe la fel de mulți bani, așa cum la Compania Regională de Apă Bacău plecarea calamității Ninei Chiper a fost doar o păcăleală.

Îi solicit președintelui CJ să facă public și raportul de audit al Aeroportului Bacău, pentru ca toți băcăuanii să vadă realitatea dezastruoasă plătită din banii lor.

Comunicat de presă