Cetățeni de mâna a doua! Așa i-a etichetat PSD încă o dată, azi, pe locuitorii din Ardeoani, Buhoci, Cleja, Filipești, Găiceana, Gioseni, Glăvănești, Helegiu, Hemeiuș, Itești, Livezi, Luizi Călugăra, Măgirești, Măgura, Mănăstirea Cașin, Oituz, Pîrjol, Racova, Secuieni, Traian, Urechești și Zemeș.

Majoritatea formată din PSD și sateliții săi în CJ a respins astăzi plângerea prealabilă formulată de către o parte din primarii PNL, după ce, în urmă cu o lună, președintele CJ Valentin Ivancea distribuia în mod inegal și pur subiectiv bugetul CJ. Din 61 de milioane de lei, DOAR TREI (3) MILIOANE au ajuns la primăriile PNL.

În aceeași situație este și Municipiul Bacău – pentru că locuitorii de aici au sancționat PSD după administrația dezastruoasă a primarului PSD Necula, Valentin Ivancea i-a pedepsit și nu le-a acordat nici acestora fondurile cuvenite.

Partidul Social Democrat sub Dragoș Benea îi condamnă la sărăcie și la un trai în noroaie și gropi pe toți cetățenii a căror singură vină e că nu au votat PSD.

Hotărârea de CJ din 31 ianuarie a fost una discriminatorie, imorală și batjocoritoare la adresa băcăuanilor, iar lucrurile nu pot rămâne așa. Nu e prima dată când se întâmplă o astfel de bătaie de joc la adresa cetățenilor și nu va fi nici ultima, pentru că așa înțelege PSD guvernarea locală: totul funcționează pe pile și pe interese de partid.

PNL Bacău nu se va opri aici. Cetățenii merită dreptate și merită să beneficieze de fonduri pentru ca fața comunităților în care trăiesc să se schimbe în bine. Dezvoltarea locală nu are culoare politică, iar PSD și Valentin Ivancea trebuie să înțeleagă!

se arată într-un comunicat semnat de deputatul PNL Mircea Fechet.