Aeroportul George Enescu a scăzut dramatic în topul lunar realizat de Asociația Aeroporturilor din România. Locul 9 înseamnă că acesta este depășit de aeroporturi precum Suceava, Craiova, Sibiu, Târgu Mureș.

„Am ajuns atât de jos încât spunem că nici nu mai are rost să ne comparăm cu Iași sau Timișoara.

Dezastrul creat de fosta manageră pusă în funcție de PSD și ținută acolo 12 ani de zile se vede și se va mai simți mult timp. Așa se întâmplă când investiții în care sunt băgate sume importante sunt conduse de oameni fără nicio competență managerială”, a declarat deputatul Mircea Fechet, președintele PNL Bacău.

Noul director găsit de PSD spunea în urmă cu două luni, la emisiunea Actualități Naționale de la TeleMoldova Plus, că prioritatea sa în primele 4 luni este restabilirea conectivității.

„Ceasul ticăie și domnul director mai are două luni din termenul pe care el însuși l-a dat. PNL a susținut dintotdeauna ca în fruntea aeroportului să fie oameni profesioniști, cu experiență administrativă. PSD însă face tot ce știe cel mai bine… Dezastrul, din păcate, îl suportă băcăuanii”, a mai adăugat deputatul băcăuan.