Liberalii băcăuani au sărbătorit împlinirea a 148 de ani de existență a Partidului Național Liberal.

„Fiind cel mai vechi partid din Uniunea Europeană, fiecare etapă de dezvoltare a României a fost strâns legată de PNL. Și astăzi, în județul nostru, acolo unde vedem investiții si fonduri europene, găsim cel mai adesea, un primar liberal. Proiectul nostru politic, de a câștiga din nou primăria municipiului Bacău și, mai ales, de a câștiga Consiliul Județean Bacău este, așadar, o obligație față de băcăuanii care vor să trăiască mai bine.

Nu este întâmplător faptul că singura autostradă din regiune la care astăzi se lucrează este opera unui guvern liberal, care nu doar a susținut proiectul, dar a și identificat o sursă certă de finanțare și a inclus-o în PNRR.

Istoria PNL ne obligă să păstrăm vie tradiția de a dezvolta necontenit comunitățile în care locuim, dar ne dă posibilitatea, atunci când avem de luat decizii grele, să privim în trecut și să găsim inspirație”, a declarat deputatul Mircea Fechet, președintele organizației județene PNL Bacău, la întâlnirea care a avut loc la Teatrul „Bacovia”.