Caravana Medicală „AUR pentru SĂNĂTATE!” a fost lansată astăzi. Potrivit unui comunicat de presă, Alianța pentru Unirea Românilor demarează luna aceasta proiectul Caravanei Medicale, cu un spital mobil care va oferi asistență medicală de specialitate în zonele rurale neglijate de statul român.

Spitalul mobil, pregătit de AUR de mai bine de o lună și jumătate, și-aî început călătoria în data de 3 iulie, având prima oprire în județul Bacău. Caravana Medicală va rămâne în Bacău până pe data de 8 iulie, oferind consultații și tratamente gratuite pentru locuitorii din zonă.

Președintele AUR, deputatul George Simion, a făcut anunțul privind demararea Caravanei Medicale, subliniind faptul că obstacolele puse de către autoritățile statului au întârziat eliberarea autorizațiilor necesare. Cu toate acestea, AUR a reușit să depășească aceste piedici și să aducă spitalul mobil în serviciul comunităților care au nevoie de asistență medicală.

George Simion a subliniat faptul că AUR vine cu fapte, nu cu vorbe, demonstrând angajamentul său față de binele românilor. Spitalul mobil a fost achiziționat cu banii proprii ai partidului, proveniți din cotizații și donații, fără a utiliza subvenția publică acordată de la bugetul de stat. AUR a dorit să construiască inițial un spital fizic, dar a fost împiedicat de legislație și de amenințări.

Caravana Medicală AUR este rezultatul unei promisiuni făcute în campania electorală a partidului, în care s-a angajat să folosească subvenția publică doar pentru construcția unui spital. Deoarece această inițiativă nu a fost posibilă din cauza blocajelor legislative, AUR a găsit o alternativă în spitalul mobil pentru a oferi asistență medicală în comunhttps://youtu.be/dOSQdzTPTS8itățile rurale dezavantajate.

Prin proiectul Caravanei Medicale, AUR urmărește să ofere servicii medicale de specialitate în locurile unde nu există medici sau unde statul nu poate asigura asistență medicală adecvată. Această inițiativă vine în sprijinul populației din mediul rural, care suferă de lipsa accesului la îngrijiri medicale de calitate.

Pentru informații suplimentare despre Caravana Medicală și desfășurarea acesteia, cetățenii pot accesa site-ul https://caravanamedical