Mircea Fechet, ministrul Mediului și președinte al PNL Bacău, a participat la vizita guvernamentală pe șantierul Autostrăzii A7, pe care lucrează firmele constructorului băcăuan Dorinel Umbrărescu.

„A7 este în plin șantier, iar toate aspectele care țin de mediu sunt la zi, lucru foarte important pentru mine. Am mers astăzi pe șantierele de la Focșani și Adjud, pentru a vedea stadiul lucrărilor”, a declarat Fechet, la finalul vizitei.

„Am mare încredere că antreprenorul UMB, constructor băcăuan, care deja și-a dovedit valoarea la nivel național în ceea ce privește lucrările de infrastructură rutieră, va dovedi și la acest obiectiv de investiții profesionalism și eficiență. Îmi doresc ca toți cetățenii din regiunea Moldovei și nu numai să poată folosi un drum modern și, mai ales, sigur, cât mai curând. De altfel, inclusiv în 2023 vom avea parte de aproximativ 50 km de autostradă și drum expres finalizați de UMB, pe A0 București Nord și DEx12 Craiova – Pitești”, a declarat ministrul băcăuan.

„Având în vedere ca antreprenorul abordează A7 în mod gradual, țin să asigur că orice chestiune de etapă care ține de Ministerul Mediului și care poate apărea pe parcurs este prioritizată”, a mai spus Fechet.