Cu ocazia sărbătorii Dragobetelui, sâmbătă, 24 februarie, Arena Mall Bacău va fi gazda celei de-a XIII-a ediții a evenimentului „Căsătorește-te pentru o zi”.

Cu începere de la ora 11:00, parterul mall-ului va fi transformat într-un decor special, pregătit pentru a oficia celebrele căsătorii pentru o zi.

Organizatorii estimează că peste 250-300 de cupluri vor fi înregistrate în registrele căsătoriilor până la ora 21:00, bucurându-se de experiența unică de a avea certificatul de căsătorie pentru o zi.

Ceremoniile vor fi desfășurate într-un cadru festiv, iar fiecare cuplu va avea șansa de a câștiga premii surpriză prin tragere la sorți, imediat după oficierea căsătoriilor.

Evenimentul va oferi cuplurilor participante o serie de facilități gratuite, inclusiv peste 600 de verighete realizate la comandă, cabină foto, servicii fotografice profesioniste pe întreaga durată a evenimentului și certificate de căsătorie.

Echipa Tinerilor Liberali Bacău (TNL Bacău), în numele tuturor cuplurilor care s-au căsătorit pentru o zi în edițiile anterioare, transmite sincere mulțumiri către Arena Mall pentru sprijinul acordat, precum și către partenerii și sponsorii care au contribuit la succesul acestei acțiuni anuale.

Cu toate acestea, organizatorii sunt încrezători că evenimentul va fi mai mult decât o simplă competiție pentru premii, ci va reprezenta un prilej de a celebra dragostea într-o atmosferă plină de bucurie și romantism.

Toți cei interesați sunt invitați să se alăture și să participe la acest eveniment special în Arena Mall Bacău, sâmbătă, 24 februarie!