CE FLORI SE OFERĂ DE VALENTINE’S DAY?
DESCOPERĂ AICI CÂTEVA IDEI!

Ziua Îndrăgostiților este un moment festiv în viața fiecărui cuplu, dar aduce și o provocare pentru cei care se luptă să găsească cadoul perfect pentru persoana iubită.

Nu știi ce flori se oferă de Valentine`s Day?

Am discutat cu Madalina Bejenaru, managerul florăriei Expresii Florale Bacău, care ne-a oferit câteva sugestii care să ne ajute să alegem un buchetul potrivit.

”Alegerea celui mai potrivit buchet de flori pentru Valentine’s Day este influențată de personalitatea femeii sau domnișoarei care îl va primi.”

  • • Domnișoarele si doamnele tinere primesc trandafiri roșii de Valentine’s Day. Trandafirii roșii sunt considerați o emblemă a romantismului și a devotamentului, iar primirea lor poate aduce bucurie și emoții pline de tandrețe oricărei domnișoare în această sărbătoare a inimilor.

Florarie Bacau

  • • Femeile senzuale, curajoase, sincere și sigure pe ele în orice situație, reprezintă o personalitate puternică și distinctă. Lor se potrivesc cu flori precum trandafiri, bujori, crizanteme sau frezii, în culori vibrante cum ar fi albastru intens, roșu aprins, portocaliu sau mov.

  • • Iubitele suave, fragile, romantice și visătoare exprimă o sensibilitate și o inocență aparte. Li se potrivesc mai bine cu culori pastelate, cum ar fi roz pal, alb, crem, galben deschis sau albastru delicat. Florile potrivite pentru această personalitate sunt bujorii, lalelele, crizantemele, care se îmbină armonios în aceste nuanțe delicate

  • • Femeia matură, cu o bogată experiență de viață și o fire calmă, reflectă o personalitate serioasă și puternică. Pentru aceasta, flori precum narcisele, bujorii, crinii imperiali, hortensiile sau orhideele. Culorile deschise cum ar fi rozul, galbenul sau portocaliul, sunt potrivite și reflectă profunzimea și eleganța acestei personalități.

Poți opta pentru idei mai inedite și simple, cum ar fi trandafirii criogenați, care rezistă mult timp, flori în cutie sub formă de inimă, globuri din sticlă în care se află un trandafir criogenat, cutii de flori cu șampanie, ciocolată și trandafiri.

Indiferent de alegerea ta, este esențial să acorzi atenție preferințelor partenerei tale. Oferă buchetul la începutul zilei pentru a începe ziua într-un mod armonios.

Expresii Florale este cea mai mare florărie online din Bacău cu peste 200 de modele de aranjamente si buchete de flori. Poti comandă de pe magazinul lor www.expresii-florale.ro sau telefonic la 0742 479 728. Poți adăuga florilor, o felicitare, o șampanie sau un tort.

Poti veni si fizic in florăria din Bacau, str. Milcov 2A, Cora Bacău. Poți opta pentru livrare gratuită în Bacău, prin curierii florariei, astfel buchetul v-a ajunge intact la destinație.

Poti urmări Floraria Expresii Florale si pe facebookyoutubetik tokinstagram.

Tu ce buchet ai alege pentru persoana specială din viața ta?