Bărbat reţinut de poliţişti după ce a provocat scandal la spitalul din Oneşti, unde ajunsese în calitate de pacient

Poliţiştii din Bacău au reţinut un bărbat acuzat de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi distrugere.

El a făcut scandal la spitalul din Oneşti, unde ajunsese în calitate de pacient: După ce a fost afară din spital a distrus bariera porţii de acces în unitatea sanitară.

Incidentele au avut loc în urmă cu aproape două săptămâni, iar suspectul a fost reţinut joi, urmând ca vineri procurorul de caz să decidă dacă propune o altă măsură preventivă în cazul acestuia.

„Din cercetări a rezultat că, la data de 14 februarie a.c., în jurul orei 21.00, bărbatul de 41 de ani a provocat scandal tulburând ordinea şi liniştea publică în timp ce se afla în incinta spitalului din Oneşti, totodată, provocând distrugeri la bariera porţii de acces în unitate. După administrarea probatoriului, poliţiştii au dispus reţinerea celui în cauză pentru 24 de ore şi l-au introdus în Arestul I.P.J. Bacău”; informează, vineri, reprezentanţii Poliţiei judeţene Bacău

În seara zilei de 14 februarie bărbatul de 41 de ani a fost adus cu o ambulanţă la spitalul din Oneşti, el fiind agitat şi violent faţă de echipajul medical şi fiind, cel mai probabil, în stare de ebrietate.

Ajuns la spital, pacientul a continuat să dacă scandal, rupând bariera de la poarta de acces şi manifestându-se violent şi faţă de agenţii de pază.

El este cercetat în continuare în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi distrugere.

Citeste si: Dragobete – Iubește românește!