Direcția Regională de Drumuri și Poduri Iași a dat publicității imagini spectaculoase din timpul desfășurării lucrărilor pe șantierul Autostrăzii A7, Lotul 1 Bacău-Trifești, unde s-a început execuția piloților forați, etapă esențială pentru realizarea supratraversării DN 2, Bacău – Roman.

În cadrul proiectului, echipele de la ASOCIEREA S.C. SPEDITION UMB S.R.L. – S.C. SA&PE CONSTRUCT S.R.L. – S.C. TEHNOSTRADE S.R.L. au demarat lucrările în zona localității Filipești, marcând un pas important în implementarea Autostrăzii A7, Bacău – Pașcani, Lotul 1.

Imaginile surprinse pe șantier arată forța și determinarea lucrătorilor, care, sub îndrumarea lui Umbrărescu, pun bazele infrastructurii rutiere moderne. Execuția piloților forați reprezintă o etapă crucială pentru realizarea supratraversării sigure a DN 2, un segment deosebit de important pentru conectarea eficientă dintre Bacău și Roman.

„Suntem martorii unei munci susținute și bine coordonate pentru a asigura o infrastructură rutieră modernă și sigură. Supratraversarea DN 2 va facilita nu doar transportul rutier între Bacău și Roman, ci va contribui și la dezvoltarea economică a întregii regiuni. Ne așteptăm ca acest proiect să aducă beneficii semnificative comunității locale și să deschidă noi oportunități de dezvoltare,” a declarat reprezentantul Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Iași.

Progresul lucrărilor este monitorizat atent de către autorități, iar proiectul Autostrăzii A7, Bacău – Pașcani, Lotul 1, se află în continuare pe traiectoria planificată, cu finalizarea sa estimată în termenul stabilit.