S-a deschis primul showroom al unui dealer autorizat de ATV-uri, motociclete și SSV-uri din municipiul Bacău.

Sâmbătă, 30 Martie 2024, pe Calea Moldovei Nr. 39, s-a desfășurat un eveniment cu totul special – inaugurarea noului dealer autorizat de ATV-uri, motociclete și SSV-uri: BD EXPLORE AUTO.

Sub sloganul „Descoperă Libertatea Pe Două și Patru Roți”, pasionații de aventură și adrenalina au fost invitați să sărbătorească împreună o nouă etapă în universul vehiculelor off-road.

Vizitatorii au avut oportunitatea să exploreze o gamă importantă de vehicule, de la renumite branduri din industrie.

Fie că erau în căutarea unei motociclete puternice pentru a simți adrenalina pe două roți sau a unui ATV pentru a explora terenuri off-road, fiecare participant și-a găsit cu ușurință pasiunea în acest paradis al aventurii.

Ofertele exclusive și reducerile speciale au adus un plus de interes în rândul celor prezenți, iar mulți și-au manifestat interesul pentru achiziționarea vehiculului dorit.

Echipa BD EXPLORE AUTO a fost mereu la dispoziția vizitatorilor, oferind sfaturi și asistență personalizată pentru a-i ajuta să facă cea mai bună alegere.

„Este o investiție de suflet. Am reușit să transformăm pasiunea noastră într-o afacere. E un segment de piață care are o creștere destul de importantă în România, iar Bacăul nu putea lipsi de aici. În Moldova suntem doar noi și o companie din Iași.

Băcăuanii pasionații de motociclete sau de ATV-uri și SSV-uri au acum la dispoziție showroom -ul nostru și echipa BD EXPLORE AUTO pentru a-și satisface pasiunea pentru aventură și libertate în inimile lor.

Tot la noi găsesc și un service autorizat multimark pentru întreaga gamă de motociclete, ATV-uri și SSV-uri comercializate în showroom.

Evenimentul de astăzi sper să fie un început promițător pentru toți cei nevoia de adrenalină și de aventură pe două și patru roți”, ne-a declarat Bogdan Spiridon, managerul BD EXPLORE AUTO.

„A fost o experiență minunată să fac parte din acest eveniment! Am avut ocazia să descopăr cele mai noi modele de ATV-uri și să interacționez cu o echipă pasionată și dedicată. Abia aștept să-mi achiziționez propriul vehicul!”, a declarat unul dintre vizitatori.